Om Os

 

Krop og Kultur
Idræt og gymnastik i Viborg

 

Foreningens formål er ved gymnastik og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Er du ny i Krop og Kultur, så er du velkommen til at møde op første gang og få en gratis prøvetime.

Ring på 28 12 92 64/Nina, hvis du har spørgsmål.

nuværende medlemmer

Sinna Maagaard

Instruktør

Sinna har igennem sin karriere inden for idrætten været træner, siden hun var 12 år. Det første hold for seniorer havde hun, da hun var 17 år. Hun har taget forskellige instruktør-uddannelser og løbende været på kursus. Hun sætter musikken, bevægelsen og humøret sammen.

Ann-Sofie Andie Bødker

Instruktør

Ann-Sofie, har stor erfaring med TRX-træning og Spinning. Ann-Sofie er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i 2017, og har haft flere forskellige instruktørjob.

Lene Maagaard

Instruktør

Lene er fysioterapeut og uddannet i 1994. Hun har arbejdet i Krop og Kultur siden 2003. I kraft af hendes arbejde som fysioterapeut har hun en bred og praktisk
erfaring med træning.

Mette Pytlich

Instruktør

Mette er uddannet fysioterapeut og har arbejdet i Krop og Kultur siden 2003. I karft af sit arbejde som fysioterapeut, har hun en bred og praktisk erfaring med træning.

Jette Vindum Bjerre

Instruktør

Jette er ny instruktør i denne sæson. Hun kan lide alsidig træning og bruger øvelser, der kan variere efter behov og formåen. De senere år har hun undervist i styrke- og coretræning,

Hanne Romlund

Instruktør

Hanne er holdleder på gåholdet. Hun planlægger turene, og sørger for kommunikationen.

Grethe Urban

Instruktør

Grethe er holdleder for Ringo-holdet, som træner hver tirsdag. Grethe kender reglerne og spiller med. Det er Grethe, der er koordinator og holder styr på holdet.

Vita

Vita Schjøtler

Instruktør og formand

Vita er formand for Krop og Kultur og leder badeholdet ved Hals Sø. Det er vinterbadning hver fredag fra september til april.

Jytte D. Christensen

Bestyrelsesmedlem

Jytte er ansvarlig for kulturdelen i Krop og Kultur og fast frivillig koordinator på Seniorhøjskolen om onsdagen.

Inger Hermann

Bestyrelsesmedlem

Inger er ansvarlig for køkkenholdet på Seniorhøjskolen om onsdagen og fast frivillig koordinator. Inger er mangeårigt bestyrelsesmedlem.

Nina Emilie Hansen

Forretningsfører

Nina er uden for bestyrelsen, og har job som kasserer og almuligkvinde.

Pia Bygum

Næstformand

Pia blev nyvalgt til bestyrelsen ved den forsinkede generalforsamling i september. Ved det konstituerende bestyrelsesmøde indvilgede hun i at overtage jobbet som næstformand.

Annette Buhl

Bestyrelsesmedlem

Annette er nyvalgt bestyrelsesmedlem siden den forsinkede generalforsamling i september. Ved det konstiturende bestyrelsesmøde indvilgede Annette i at være ansvarlig for klubbens dokumentation. Dvs. arkivering med mere.

Vore samarbejdspartnere