Landsstævne 2022
december 26, 2021

Krop og Kultur har tilmeldt et gymnastikhold til Landsstævnet med Sinna som instruktør og Nina som praktiske gris. Vi har tilmeldt et lille hold, og der er ingen forudgående træning. Du kan være med uanset, hvilket hold du går på i Krop og Kultur, du kan også være med, hvis du ikke er medlem, men blot kender en, du vil følges med. Vi har bestilt en tid til gymnastikopvisningen lørdag den 2. juli mellem kl. 9 og 13, men nøjagtig besked får vi først  senere. Landsstævnet er fra torsdag den 30. juni til søndag den 3. juli 2022.

Vil du med os? Brug dette link:

https://www.dgi.dk/landsstaevne

Når du kommer til siden, hvor du skal vælge idræt, så vælg Gymnastik, skriv Krop og Kultur i søgefeltet, og vores hold dukker op.

Du kan vælge overnatning på skoler, en del af vores medlemmer har valgt privat indkvartering eller campingplads. Men vi satser alle på dejligt social samvær. Vi holder informationsmøde på et tidspunkt inden så længe.

En billet koster 1299 kr. Tilmeldingen slutter den 20. april. Efter den dato er der ikke længere mulighed for landsstævnepakke. Ring gerne på 28 12 92 64, hvis du har spørgsmål.